23 червня 2018
Укрексімбанк і Mastercard оновили футбольний майданчик у Черкасах

Усього в рамках Всеукраїнської соціальної ініціативи «Передай пас» заплановано оновлення 14 майданчиків у 12 містах України

22 червня у Черкасах презентували оновлений футбольний майданчик, розташований за адресою: вул. 30-річчя Перемоги, 8. Майданчик відновили у партнерстві Укрексімбанк та Mastercard в рамках Всеукраїнської соціальної ініціативи «Передай пас». Оновлений майданчик площею 504 м2 обладнаний відповідно до міжнародних вимог гри у міні-футбол і відкритий для всіх охочих. У ході ремонтних робіт тут замінили фундамент, поклали мультифункціональне гумове покриття на полі, встановили нові огорожу та спортивне обладнання.

«Раді бачити, як наша віра в об’єднуючу силу футболу втілюється в реальні проекти, що вже змінюють на краще життя місцевих громад. Наше опитування свідчить, що переважна більшість українців вірять у позитивний вплив оновлення спортивної інфраструктури. Тепер переконатись у цьому зможуть і мешканці Черкас. Сподіваємося, що наша з партнерами ініціатива надихне місцеву громаду на хорошу гру і на народження нових футбольних легенд», — зазначив Володимир Римчук, директор по роботі з клієнтами Mastercard в Україні.

«Сьогодні ми можемо говорити про те, що спільно з нашим давнім партнером – Mastercard – зробили надзвичайно важливу річ – дали шанс юному поколінню українців розпочати зіркову кар’єру футболіста! Адже саме на таких простих дворових майданчиках формуються і виростають майбутні володарі Золотого м’яча. Крім того, ці діти зможуть грати на якісному покритті, як професіонали, а значить більше спілкуватися одне з одним особисто, а не через гаджети», – прокоментував Олександр Соколов, Член Правління Укрексімбанку.

Загалом проект передбачає облаштування 14 футбольних майданчиків у 12 містах: Броварах, Дніпрі, Житомирі, Запоріжжі, Києві, Львові, Одесі, Рівному, Харкові, Черкасах, Чернівцях і Чернігові.

Дослідження Mastercard виявило: 48% українців переконані, що футбол об’єднує друзів та допомагає зустрічатися з новими людьми. 43% опитаних називають футбол способом відпочити й зняти стрес, а 17% грають у цю гру з дитинства. 84% опитаних українців сказали, що відновлення спортивних майданчиків для аматорського футболу не тільки збільшить інтерес до гри, а й позитивно вплине на місцеву громаду.

Про Mastercard

Mastercard (NYSE: MA), www.Mastercard.com — міжнародна компанія, що спеціалізується на платіжних рішеннях і технологіях. Компанія управляє найшвидшою у світі платіжною мережею, що об'єднує споживачів, фінансові установи, торговельні підприємства, державні організації та представників приватного сектора в більш ніж 210 країнах і територіях. Продукти та рішення Mastercard роблять щоденну комерційну діяльність, таку, як покупки, подорожі, ведення бізнесу та управління фінансами, більш простою, безпечною і ефективною для кожного. Слідкуйте за нами в соціальній мережі Твіттер @MastercardNews, беріть участь в обговореннях на Cashless Pioneers Blog та підписуйтесь на свіжі новини на Engagement Bureau.

Про Укрексімбанк

Публічне акціонерне товариство «Державний експортно-імпортний банк України» – універсальна фінансова установа, 100% статутного капіталу якої належать державі. Незмінно входить до групи найбільших банків України, обслуговує значну кількість українських підприємств-експортерів приватної та державної форм власності, має найрозгалуженішу в країні мережу банків-кореспондентів, успішно співпрацює з Міжнародним банком реконструкції та розвитку, Європейським банком реконструкції та розвитку, Європейським інвестиційним банком, Міжнародною фінансовою корпорацією, іншими провідними міжнародними фінансовими організаціями, іноземними банками та фінансово-кредитними інститутами. Офіційний сайт: www.eximb.com