19 квітня 2018
Укрексімбанк здобув «Фінансовий Оскар – 2017» за напрямом МСБ

Державний банк відзначено за кредитування та підтримку бізнесу

Журнал БІЗНЕС визначив найкращих представників банківського, страхового та інвестиційного ринків України у щорічному рейтингу «Фінансовий Оскар – 2017». Укрексімбанк посів перше місце рейтингу у номінації «За досягнення на ринку кредитування та обслуговування МСБ» та був відзначений серед фінансових установ – партнерів корпоративного сектору.

Державний експортно-імпортний банк України входить до трійки найбільших банків за розміром кредитного портфеля юридичним особам. Значна частина фінансування надається за рахунок коштів міжнародних фінансових організацій. Представникам реального сектора економіки це відкриває широкі можливості розвитку бізнесу. Окрім залучення на оптимальних умовах коштів на поточні потреби та для реалізації довгострокових проектів, вони можуть також підвищити репутацію компанії та її інвестиційну привабливість. Зважаючи на необхідність підтримки малого та середнього бізнесу та приватного підприємництва на державному рівні, Укрексімбанк успішно реалізує цільові міжнародні програми фінансування також для цього сектору економіки.

«Нашою метою є стимулювання підприємств малого та середнього бізнесу активно користуватися широким спектром продуктів та послуг, надання їм можливості динамічно розвиватися та отримувати регулярну і оперативну підтримку від банку, – зазначив член Правління АТ «Укрексімбанк» Олександр Соколов. – Минулого року ми здійснили актуалізацію продуктового ряду та продовжуємо модернізацію сервісу, пропонуючи дійсно ефективні, вигідні та вивірені фінансові рішення».

Довідка

Публічне акціонерне товариство «Державний експортно-імпортний банк України» – універсальна фінансова установа, 100% статутного капіталу якої належать державі. Незмінно входить до групи найбільших банків України, обслуговує значну кількість українських підприємств-експортерів приватної та державної форм власності, має найрозгалуженішу в країні мережу банків-кореспондентів, успішно співпрацює з Міжнародним банком реконструкції та розвитку, Європейським банком реконструкції та розвитку, Європейським інвестиційним банком, Міжнародною фінансовою корпорацією, іншими провідними міжнародними фінансовими організаціями, іноземними банками та фінансово-кредитними інститутами.