12 лютого 2018
Укрексімбанк вже вкотре став одним із найнадійніших банків України

Державний експортно-імпортний банк підтвердив свої позиції у рейтингу надійності

Укрексімбанк черговий раз увійшов до рейтингу найнадійніших банків України в 2018 році, який регулярно складає Інтернет-видання Форіншурер на базі офіційної статистики НБУ.

Державний експортно-імпортний банк посів друге місце серед найнадійніших банків для юридичних та фізичних осіб, а також увійшов до ТОП-3 фінустанов, яким довіряють страхові компанії.

Під час складання рейтингу українських банків Форіншурером, що належить до числа найбільших Інтернет-видань зі страхової тематики, враховувалася здатність фінустанов без затримки повертати депозити у разі виникнення фінансових проблем, а також рівень підтримки з боку акціонерів та держави.

«Міцні позиції Укрексімбанку у рейтингу найнадійніших банків України є наслідком нашої ефективної роботи протягом 2017 року, – зазначає Олександр Гриценко, Голова Правління Державного експортно-імпортного банку України. – Висока довіра з боку наших клієнтів та професійна робота команди дозволили Укрексімбанку досягти позитивної динаміки за всіма фінансовими показниками і завершити минулий рік із прибутком».

Довідка

Публічне акціонерне товариство «Державний експортно-імпортний банк України» – універсальна фінансова установа, 100% статутного капіталу якої належать державі. Незмінно входить до групи найбільших банків України, обслуговує значну кількість українських підприємств-експортерів приватної та державної форм власності, має найрозгалуженішу в країні мережу банків-кореспондентів, успішно співпрацює з Міжнародним банком реконструкції та розвитку, Європейським банком реконструкції та розвитку, Європейським інвестиційним банком, Міжнародною фінансовою корпорацією, іншими провідними міжнародними фінансовими організаціями, іноземними банками та фінансово-кредитними інститутами.