© 2003-2019 АТ «Укрексімбанк»

25 років успіху

Головна » Про банк » Прес-центр » 25 років успіху

25 років успіху разом із Укрексімбанком!

25 років тому – 3 січня 1992 року – Президент України підписав Указ №29 про створення «Державного експортно-імпортного банку України», що став першою «цеглиною», з якої почалася побудова усієї банківської системи та економіки України.

Сьогодні Укрексімбанк є надійним агентом українського Уряду, обслуговує зовнішньоекономічну діяльність, фінансує малий та великий бізнес, розвиває енергоефективні проекти, підтримує кожного українця.

Протягом останньої чверті століття зроблено чимало, багато ще попереду, але ми пишаємося найціннішим, що маємо, – нашими співробітниками та клієнтами. Саме тому до ювілею Укрексімбанку ми започаткували проект «25 років успіху», головна мета якого – презентувати історії успіху великих компаній, які вже багато років щодня наполегливо будують сильну та непереможну Україну за підтримки потужного державного банку.

Власники бізнесу, генеральні директори, фінансові експерти та бізнесмени просто та влучно розповідають про те, як саме починалися їхні компанії багато років тому, яким чином вони модернізували виробництво, чим відрізняються правила гри на українському та світовому товарних ринках, а також про те, чому ці акули бізнесу, незважаючи ні на що, все-таки залишаються розвивати свою справу в Україні, разом із державним Укрексімбанком.

Дивіться у відеовипусках проекту «25 років успіху»!

Кожна десята прасувальна дошка, яка продається в країнах ЄС, зроблена в Житомирі – на «Євроголді», який є клієнтом Укрексімбанку

«Нібулон» та Укрексімбанк: 20 років на варті українського агробізнесу

Фанерне виробництво на Івано-Франківщині стало екологічним та безвідходним завдяки енергоефективним рішенням від Укрексімбанку

Корпоративний клієнт Укрексімбанку – у ТОП-20 кращих виробництв світу